Cavi-Lipo – Permanent borttagning av fettceller och celluliter

 

Vill du bli av med onödiga fettceller och celluliter för gott?

Cavi-lipoCavi-Lipo är en revolutionerande metod för permanent borttagning av fettceller och celluliter. Med hjälp av ultraljud sprängs fettcellen och försvinner för alltid. Metoden är helt ofarlig, smärtfri, effektiv och prisvärd! I princip kan alla friska människor behandlas med Cavi-Lipo. Har du någon sjukdom eller äter någon medicin är det viktigt att du informerar oss om detta.

Behandling och resultat

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att behandlingen genomförs tillsammans med god kosthållning och fysisk aktivitet. Hur många behandlingar som behövs och hur din kropp svarar på behandlingen beror bland annat på hur stort området är som ska behandlas samt din livsstil. Alla behandlingsresultat är individuella, men i genomsnitt sker en minskning på två till sex centimeter per behandling.

Vi kan behandla alla kroppsdelar som har underhudsfett vilket kan innebära såväl buk, lår, armar och kärlekshandtag, som ansikte och hals. Alla fettyper kan behandlas bortsett från de inre fettlagerna, som ligger innanför tjockare muskelskikt. Utöver detta behandlas även celluliter.

Under själva behandlingen kan du känna värme i behandlingsområdet, vilket är helt naturligt och är ett tecken på att behandlingen fungerar som den ska. När ultraljudet träffar fettcellerna uppstår det undertoner i form av ett ljud som kan uppfattas som “kvitter” i örat. Undertonerna har ingen inverkan på dina öron och upphör så fort behandlingen är över.

 

CavilipoInför och efter en behandling
Inför och efter en behandling är det viktigt att du dricker mycket vatten. Vattnet hjälper till att transportera bort slaggprodukterna.

För att uppnå bästa möjliga resultat bör du hålla ner intaget av kolhydrater dygnet innan samt dygnet efter behandlingen. Vi rekommenderar även att  du utför någon form av fysisk aktivitet i anslutning till behandlingen,  det kan vara exempelvis en rask promenad.

Varmt välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation!

 

Boka tid