RBS – ta bort ytliga blodkärl

Ta bort ytliga blodkärl

Namnlös2RBS är en maskin som med hjälp av en ultratunn nål avger högfrekventa ljusfrekvenser och förstör ytliga blodkärl helt, som sedan absorberas av kroppen. Detta är en produkt som är världsledande inom sitt område! Det behövs inte mer än 15 min för en lyckad behandling.

Ytliga blodkärl, kärlbristningar, yttrar sig när ett blodkärl i det yttre lagret av huden blir utvidgad. Effekten av denna utvidgning blir att ådran får en rödaktig missfärgning som syns i den omgivande huden. Det ser ut som ett nätverk av tunna röda, lila eller blå kärl. Det kan förekomma överallt på kroppen men är vanligast i ansiktet och på benen.

 

 

Hur går det till?

Namnlös1

 

De högfrekventa impulserna från nålen verkar under huden och tillintetgör hemoglobinet som fastnat och huden transporterar själv bort slaggprodukterna. Nålen är så tunn att infektionsrisken är nästintill obefintlig. Nålen penetrerar inte huden. Det räcker oftast med endast en behandling för att få bort de ytliga blodkärlen och det tar mindre än 15 min! Man kan alltså göra detta på sin lunchrast! En behandling bör dock inte överstiga 15 min. Denna behandling kan utföras året om!

 

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen kommer området att svälla upp lite grann och det kommer bildas en liten sårskorpa. Detta försvinner dock inom 3-7 veckor. I ansiktet händer det dock sällan, eftersom man har tjockare hud där. Undvik kosmetika under en vecka vid borttagning i ansiktet.

Ytterligare en vecka därpå kan kunden börja behandla med reparerande kräm. Skulle resultatet inte vara tillfredsställande , kan en ny behandling vara aktuell.

Resultatet är permanent och ingen ärrbildning kommer att uppstå.

Så är du sugen på att bli av med dina ytliga blodkärl, tveka inte och boka en gratis konsultation!