Super Bright – Tandblekning

ljus-crop
Att ha naturligt vita tände är få förunnat och de flesta av oss önskar sig ett vitare leende.

Anledningarna till att våra tänder missfärgas är många. Det kan bero på helt naturliga skäl som ålder, vissa har till och med missfärgade tänder redan från början. Annat som påverkar är kosthållning, kaffe, snusning och rökning mm.
Oavsett anledning till att dina tänder missfärgats så kan vi hjälpa dig med det!

Super Bright är den senaste metoden inom tandblekning.

Super Bright är en enkel och säker metod som ger ett garanterat och helt enastående resultat! Super Bright använder sig av plasmaljus som är helt ofarligt till skillnad från många andra tandblekningar på marknaden. Plasmaljuset tillsammans med gelén bleker dina tänder upp till mellan 7-10 nyanser ljusare. De allra flesta känner att de uppnått önskat resultat efter endast en behandling!

 

 

Behandling och resultat

maskin tand

 

LED-blekning är det främsta valet hos många tandläkare.
Genom att använda patenterad teknologi utstrålar dessa lampor ett säkert UV-ljus som har visat sig hjälpa till att snabba upp och förbättra tandblekningen.

Super Bright gelen innehåller ett aktivt blekmedel som aktiveras av LED-ljuset. Blekningsgelen appliceras på tänderna i tre omgångar för att ge ett så bra resultat som möjligt. Medlet tränger in i emaljen och reagerar med den missfärgade tandemaljen. Gelen angriper inte tandköttet och skadar inte dina tänder. Själva behandlingen tar ca 45 minuter men hela besöket tar 90 minuter för förberedelser, frågor och blekningen.

 

 

 

Efter behandlingen

Namnlös1

Resultatet kan hålla i upp till tre år men såklart påverkas tänderna fortfarande av det vi äter och dricker. Kaffe, cigaretter och snus är sånt som misfärgar våra tänder och kan alltså bidra till att resultatet inte håller lika länge.

De första 24 timmarna efter behandlingen ska kaffe, cigaretter, snus, rött vin, läsk och stark mat undvikas. Man kan även uppleva obehag om man dricker väldigt varmt eller väldigt kallt.

 

 

 

 

Boka tid

 

Varmt välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation!

tand1 tand 2 Namnlös1 Namnlös