Hydrapeel+ är en behandling som ger din hy precis vad den förtjänar!

Hydrapeel+ Men denna behandling rengörs din hy på djupet samtidigt som den återfuktas, porer töms och svarta pormaskar elimineras, jämnar ut hudtonen och stramar åt samtidigt som huden berikas med vitaminer från växtriket. Allt detta görs på en och samma behandling och din hy får en strålande lyster!

Hydrapeel+ Maskinen använder vacuumsug samt specifika serum för olika hudproblem, AHA Lactic- och Glycolsyra, BHA Salicylsyra samt en vitamin cocktail, som lugnar en känslig hud samt ersätter en trött och oelastisk hud. Syrorna som används är även bakteriedödande och kan därför med fördel användas vid problem som acne.

 

 

Vi rekommenderar att man gör behandlingen med jämna mellanrum för att behålla sin hud fräsch! Vid problem som acne rekommenderar vi att börja med 1 gång/veckan under första månaden för att sedan fortsätta en gång i månaden.

Då behandlingen avslutas med en vitamincocktail och vi vill att det ska dra in ordentligt i huden är det bra att undvika att tvätta eller smörja ansiktet tills dagen efter. De flesta ser resultat direkt efter behandlingen och man känner att huden blir stramare. Detta är en mer intensiv behandling är en vanlig ansiktsbehandling och du behöver inte undvika solen i samma grad efteråt. Man skall dock gärna undvika starkt solljus 1-2 dagar efteråt.

Alla konsultationer är gratis!

Boka tid

Före och efter

Hydrapeel+